Vivere

LOW GRAIN TÄYSRAVINTO

VIVERE ja PRIMORDIAL- ruoat syntyvät eurooppalaisen ruokakulttuurin kehdossa Parmassa, korkeiden vuorien ympäröimässä viljavassa laaksossa Pohjois-Italiassa. Täällä ruokalaaksossa kaikki puhuvat ruuasta ja huippulaadukkaista tuotteistaan jotka ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri maailman. ”Parma tunnetaan Italian ruokalaaksona, Food Valley -alueena, jonka ruokakulttuuri on vuosisatojen aikana juurtunut syvälle ihmisten elämään.” Perheyritys Viveren valmistus Parmassa on yksissä käsissä ja valvonnassa, Gambarellin omistamalla perheyrityksellä, joka keskittyy valmistamaan ruokaa samalla huolella kuin tarjoaisivat aterian juuri sinulle. Sukupolvilta sukupolville siirtynyt perintö on rakkaus laadukkaan ruoan valmistukseen.

Raaka-aineiden alkuperä ja -laatu

VIVERE-ruokien resepteistä ja valmistuksesta vastaavat eläinlääkärit sekä alan asiantuntijat eurooppalaisen lainsäädännön ja vaatimusten mukaisesti. Raaka-aineiden alkuperäinen laatu on Viveressä kaiken perusta. Vivere sisältää 100 % luonnollisia ja väärentämättömiä raaka-aineita, lihat ovat peräisin ainoastaan GMO- ja hormonivapailta tiloilta.

Kontrolli

Tuotantoprosessiin kuuluvat turvalliset työtavat, systemaattiset ruokanäytteiden otot, valmistuslinjastojen tarkastukset sekä puhdistukset. Kansalliset ja kansainväliset elintarvikesertifikaatit (ISO 22 000 ja IFS FOOD SAFETY) ovat osoitus valmistajan sitoutumisesta valmistamaan ainoastaan laatua, ne takaavat turvallisuuden koko tuotantoketjun ajan sekä varmistavat huippulaatuisen, aidosti herkullisen lopputuloksen – Viveren.

LUONNON JA YMPÄRISTÖN KUNNIOITTAMINEN

Lähes kaikki valmistuksessa tarvittava sähköenergia tuotetaan aurinkopaneeleiden avulla. Kaikki käytetty vesi kuin ilmakin suodatetaan jonka jälkeen ne voidaan palauttaa takaisin luontoon puhtaana.

ELÄINTEN YSTÄVÄ

Ei testejä koe-eläimillä.

LUONNOLLISET RAAKA-AINEET

Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, väärentämättömiä sekä hormoni- ja GMO- vapaita.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio
Low Grain tarkoittaa vähähiilihydraattista ja viljatonta ruokavaliota. Vivere täysravinnon perustana ovat koirien alkukantaiset luonnolliset ravitsemukselliset tarpeet. Se sisältää runsaasti sekä tuoretta että kuivattua lihaa. Eläinperäisten raaka-aineiden osuus on 60 % tumman riisin 20 %, hedelmien, vihannesten ja yrttien 20 %.


Koiran ravitsemukselliset tarpeet
Anatomisesti lihansyöjillä on lyhyt ruoansulatuskanava ja siksi tarvitsevat ruokavalion jossa on runsaasti lihaa ja vähemmän viljoja. Tämän vuoksi kaikki tasapainotetut Vivere täysravinnot ovat viljattomia, sekä maissittomia ja soijattomia. Jokaisessa ruoassa kuivalihan lisäksi on myös 20 % lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Hiilihydraatin lähteenä on matalagykeemisempi ja B6-vitamiinia sisältävä Pohjois-Italiassa kypsynyt tumma luonnonriisi 20 %, sekä elimistön vahvistajia hedelmiä, vihanneksia ja korkealaatuisia yrttejä 20 %. Antioksidanttina kaikissa ruoissa on aito rosmariiniuute.

TUORE LIHA
Korkealaatuinen tuoreliha tekee Viverestä helposti sulavaa sekä helposti hyödynnettävää ja mikä tärkeintä, säilyttää kaiken lihasta saatavan ravitsemuksellisen hyödyn. Tuoreliha antaa ruualle myös luonnollisen herkullisen maun ja tuoksun.

VAALEAT LIHAT
Kana, Ankka
Ovat peräisin ainoastaan vapailta ground-raised siipikarjatiloilta, joilla linnuilla on tilaa liikkumiseen ja vapaaseen ulkoiluun. Tämä liha on ravinteikasta, proteiinipitoista ja rasvaista. Lihat peräisin vain hormonivapailta tiloilta. 


PUNAINEN LIHA
Lammas, Buffalo
Lammas ja buffalo vapaasti laidunnettavilta free-range maatiloilta, buffalot ovat syntyneet ja kasvaneet Italiassa, tuottaen hyvin aitoa proteiinipitoista lihaa.

KALAT
Silli ja Lohi
Kalastettu luonnossa kestävän kehityksen tavoin, kalat sisältävät arvokkaita proteiineja ja välttämättömiä Omega-3-rasvahappoja.

HOLISTINEN RUOKA

Kokonaisvaltainen suoja

Hedelmät, vihannekset ja yrtit ovat luonnollista tasapainoista ruokavaliota varten. Valikoidut hedelmät, vihannekset ja yrtit ovat sellaisia, joita koirat voisivat vaistomaisesti löytää luonnosta myös itse ja käyttää ravinnokseen; vihanneksista niitä jotka pitävät glykemiaindeksin matalana ja siten verensokerin tasaisempana, vitamiinirikkaita hedelmiä, luonnollisia mineraaleja, luonnollisia polyfenoleja sekä terveyden vahvistajia: antioksidantteja ja yrttejä. 

GRANAATTIOMENA, RUUSUNMARJA, ROSMARIINI

Sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja. Antioksidantteina vapaita radikaaleja vastaan.

HIBISCUKSEN KUKKA

Aineenvaihdunta, ruoansulatus, antioksidantti. 

MAARIANOHDAKE

Edistämään maksan toimintaa.

KUIVATTU OMENA

Ravintokuidut, C-vitamiini, Kalium.

MERILEVÄ

Runsaasti mineraalisuoloja. Erinomainen luonnollisen jodin lähde.

PELLAVANSIEMENET

Omega-3, Omega-6, magnesium, kalium, kalsium, seleeni.