Swiss Natural

Swiss Natural Soft on pehmeä, puolikostea ja lihaisa täysravinto aikuisille koirille. Herkullisena soveltuu treeninamiksi ja herkutteluhetkiin kaikille ja kaiken ikäisille koirille!
Periaatteemme ovat rehellisyys, terveys ja kestävä kehitys. Nämä kaikki yhdessä vaikuttavat ruokiemme valmistukseen.
Laadukkaat raaka- ja valmistusaineet ovat tärkein tekijä ja aikaansaavat huippulaatuisen sekä herkullisen lopputuloksen – Swiss Naturalin

-Vähintään 72% lihaa
-Viljaton ja riisitön, hiilihydraatin lähteenä laadukasta ja helposti sulavaa perunaa
-Gluteeniton
-Vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja tuoreinta lihaa sveitsiläisiltä maatiloilta
-Kaikkien valmistusaineiden jäljitettävyys on 100%
-Kosteus 30%
-Valmistettu ilman keinotekosia aromi- ja väriaineita
-Doping-vapaata

Sisältää 70% luutonta lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiini-pitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Höyrytyksen ansiosta jäännöskosteuden pitoisuus on 30%, mikä johtaa miellyttävän pehme-ään koostumukseen. Swiss Natural saavuttaa paremman hyödyn ja helpomman sulavuuden kuin perinteiset täysravinnot ja takaa maistuvan nautinnon koirallesi joka päivä.

Koska kaikkien eläinten terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää, käyttä-mämme lihat ovat peräsin vain valvo-tuilta sopimustuottaja-maatiloilta Sveitsistä. Tämä on myös ekologisesti kestävämpää kuin ulkomailta tuotuna.

Swiss Natural SOFT valmistetaan omalla tehtaallamme Sveitsissä, näin pystymme itse varmistamaan laadun ja turvallisuuden koko tuotantoprosessin ajan.

Gluteenitonta ja viljatonta. Ainoana hiilihydraatin lähteenä helposti sulavaa perunaa.

Ei eläinkokeita. Kaikki raaka-aineet ovat GMO vapaita sekä jäljitettävissä. Swiss Naturalissa ei käytetä keinote-koisia lisäaineita eikä väri- tai aromiaineit

Immuno Cell 3 Active on välttämättömiä nukleotideja sisältävä ravintolisä ja suunni-teltu vähentämään ympäristön ja eri elämäntilanteiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia koiralle. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä nukleotideja, mannan- ja frukto-oligosakkarideja sekä korkealaatuisia luonnollisia hivenaineita.

Joka hetki elimistössä tapahtuu pieniä kemiallisia reaktioita. ImmunoCell3 Active yhdistelmä sisältää monien solujen entsyymien perusrakenteita, jotka ovat avain kaikkiin biologisiin ja kemiallisiin reaktioihin, edistäen solujen luonnollista uusiutumisprosessia. Monet solut muodostavat nukleotideja itse, poikkeuk-sina suolinukka, immuunijärjestelmä ja aivot. Normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja mutta elimistön stressitila saattaa lisätä niiden tarvetta, kuten: sairaus, loukkaantuminen, raskaus, allergiat, stressi, urheilu ja muut suuret fyysiset ponnistelut. ImmunoCell3Active koostuu täysin orgaanisista ts. luonnollisista ainesosista.

ImmunoCell3Activen tehtävät Swiss Naturalissa……
tukea ja ylläpitää tervettä suoliston bakteerikantaa, huoltaa suolinukkaa ja siten parantaa ravinnon imeytyvyyttä, parantaa ihon ja turkin kuntoa, optimoida hiilihydraatti- ja rasva-ainevaihduntaa, tukea immuunipuolustusjärjestelmää (mahdollistaa puolustussolujen nopeamman jakautumisen), tukea lihasten kasvua, edistää imettävän nartun maidontuo-tantoa, lisätä elinvoimaa ja parantaa suorituskykyä.

Vain Swiss Naturalissa!