Primordial

Primordial ja Vivere ruoat syntyvät eurooppalaisen ruokakulttuurin kehdossa Parmassa, vuorien ympäröimässä viljavassa laaksossa Pohjois-Italiassa. Tässä ruokalaaksossa ollaan ylpeitä siellä valmistettavista laadukkaista tuotteista, jotka ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri maailmaa. Primordialin valmistaa Parmassa Gambarellin omistama perheyritys, joka valmistaa ruokaa rakkaudella jo useammassa sukupolvessa.

RAAKA-AINEET KAIKEN PERUSTA

Kaikki perustuu raaka-aineiden laadulle, sillä ne vaikuttavat olennaisesti lopputulokseen. Primordial sisältää pelkästään luonnollisia, väärentämättömiä raaka-aineita, ja lihat ovat peräisin ainoastaan GMO- ja hormonivapailta maatiloilta. Ruoat eivät sisällä karvoja, höyheniä, nokkia, jalkoja jne. Valmistuksesta vastaavat alan asiantuntijat ja resepteistä eläinlääkäritiimi eurooppalaisen lainsäädännön ja vaatimusten mukaisesti. Valmistusprosessiin kuuluvat turvalliset työtavat, säännölliset ruokanäytteiden otot sekä valmistuslinjastojen tarkastukset ja puhdistukset. Kansalliset ja kansainväliset elintarvikesertifikaatit (ISO 22 000 ja IFS-FOOD SAFETY) ovat osoitus valmistajan sitoutumisesta valmistamaan ainoastaan laatua. Ne takaavat parhaan laadun, turvallisen prosessin koko tuotantoketjun läpi sekä huippulaatuisen ja herkullisen lopputuloksen – Primordialin.

LUONNON JA YMPÄRISTÖN KUNNIOITTAMINEN

Lähes kaikki valmistuksessa tarvittava sähköenergia tuotetaan aurinkopaneeleiden avulla. Kaikki käytetty vesi ja ilma suodatetaan, minkä jälkeen ne voidaan palauttaa takaisin luontoon puhtaana.

ELÄINYSTÄVÄLLISYYS

Emme tee testejä koe-eläimillä. Lihat ovat peräisin vain niiltä maatiloilta, joissa eläimiä kunnioitetaan ja hoidetaan niiden hyvinvointia edistävällä tavalla.

LUONNOLLISET RAAKA-AINEET

Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat sataprosenttisesti luonnollisia, väärentämättömiä sekä hormoni- ja GMO- vapaita.

Primordial Grain Free

Primordial on viljaton, herkullinen ja lihaisa täysravinto, joka perustuu koirien luonnollisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Primordial-ruoat sisältävät runsaasti sekä tuoretta että kuivattua luutonta lihaa. Eläinperäisten raaka-aineiden osuus on 70 % ja hedelmien, vihanneksien ja yrttien 30 %. Koska viljat eivät kuulu koirien luontaisiin ravintotottumuksiin, kaikki sarjan ruoat ovat täysin viljattomia eivätkä sisällä riisiä, maissia tai soijaa.

Anatomisesti lihansyöjillä on lyhyt ruoansulatuskanava, ja siksi ne tarvitsevat ruokaa, jossa on runsaasti lihaa ja vähemmän viljoja. Jokaisessa ruoassa on kuivalihan lisäksi myös 35 % luutonta, lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Vihannekset on valikoitu niin, että ne sisältävät matalan glykeemisen indeksin hiilihydraatteja, jotka pystyvät pitämään verensokerin tasaisena, tuomaan tasapainoa ruokaan, takaamaan riittävän energiansaannin ja ylläpitämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja huippukuntoa.

Primordial on Super Premium -ruoka, joka koostuu luonnollisista raaka-aineista, joita koiramme voisivat spontaanisti itsekin löytää luonnosta ravinnokseen. Näin koira saa täydellisen suojan ja tasapainon elimistöönsä luonnon aidoista organismeista.

LIHAT JA KALAT on valikoitu niiden biologisen arvon, ravitsemuksellisten ominaisuuksien ja raaka-aineiden alkuperäpaikan mukaan. Lihat ovat luutonta lihaa ja kalat kokonaisina.

35 % TUORELIHAA

Korkealaatuinen tuoreliha tekee tästä ruuasta erittäin helposti sulavaa ja säilyttää kaiken lihasta saatavan ravitsemuksellisen hyödyn. Tuoreliha antaa ruualle herkullisen, luonnollisen maun ja tuoksun. 

VAALEAT LIHAT ovat peräisin ainoastaan siipikarjatiloilta, joissa linnuilla on tilaa liikkumiseen ja vapaasti ulkoilemiseen. Tämä liha on ravinteikasta, proteiinipitoista ja rasvaista.

PUNAINEN LIHA (lammas, buffalo, peura)

Lammas ja peura tulevat olosuhteista, joissa ne ovat saaneet laiduntaa vapaasti. Buffalot ovat kasvaneet Italiassa ja ovat hyvin proteiinipitoista lihaa.

KALAT (makrilli, silli, lohi)

Kalat on kalastettu luonnosta kestävän kehityksen menetelmin. Kalat sisältävät arvokkaita proteiineja ja välttämättömiä omega-3-rasvahappoja.

Täydellinen suoja

Valikoidut raaka-aineet ovat sellaisia, joita koirat voisivat luontaisestikin luonnosta löytää ja käyttää ravinnokseen. Ruoat sisältävät vihanneksia, jotka pitävät glykemiaindeksin matalana ja siten verensokerin tasaisempana, vitamiinirikkaita hedelmiä, luonnollisia mineraaleja, luonnollisia polyfenoleja sekä antioksidantteja ja yrttejä, jotka vahvistavat terveyttä. 

GRANAATTIOMENA, RUUSUNMARJA JA ROSMARIINI sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja vapaita radikaaleja vastaan.

VOIKUKANJUURIJAUHE suojaa maksan toimintaa.

PELLAVANSIEMENET sisältävät omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia ja seleeniä.

MERILEVÄ sisältää runsaasti mineraalisuoloja, jotka edistävät aineenvaihduntaa ja yleistä hyvinvointia. Merilevä on myös erinomainen luonnollisen jodin lähde. 

ANANAS on erinomainen apu suolistolle ruuansulatuksessa.